同雪网 SkiChinese.com 北美滑雪论坛

Login

免注册即享有会员功能

搜索

March 20 BM Sunday night trip, car pool provided or get carpooled

楼主
last day for night skiing, anyone interested?
沙发
I go, any seat available?
板凳
回复 skier12321 的帖子

找不到人去啊,如果就我们俩的话就不去了,雪况也是slash了
地板
我想去,可以开车去你那集合,在哪集合,几点出发?
回复 dodi 的帖子

要是我这边有俩人,你还去吗?
回复 Phoenixtear 的帖子

好啊! 俩人ski, 你楼下, 一点半?
你能联系到DODI吗,我手机没电了,暂时没充电器,所以无法打开查到他电话。如果他愿意开车的话,你可以来我家楼下集合然后去DODI那
回复 Phoenixtear 的帖子

我也没有DODI的电话. 要是联系不上的话,你还去吗?
回复 ski167 的帖子

好啊,都有谁去啊,有从事家宝出发路过shapperd yonge接上我的人么
Go guys go for the last day of night skiing and say goodbye to night sking fun for the season!  but dress up as it gets cold at night.  It is still winterish last night.  Also expect rather icy condition.